HANDBALL123.COM

A GATHERING PLACE FOR TRUE HANDBALL FANS
It is currently Wed Sep 08, 2010 10:32 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Македонска Лига (ж) 2009/2010
PostPosted: Fri Feb 26, 2010 4:45 pm 
Super Member

GjorcePetrovFan wrote:
Nade Trajkovska ne igra ni vo nasava prva liga :shock: ali ne znam niso za nea...od kaj ja iskopaa, znae nekoj da kaze neso za nea??

Ко прво од никаде не ја ископав, таа си постои знам дека играше за Вардар минатата сезона и сега игра во Гевгелија(Гевгелија се спрема за во супер лига и баш сега ќе игра за купот на Македонија) и нема што да кажам јас за неа, знам дека супер игра али треба и вие тоа да го видите јас ја имам видено затоа и напишав дека е супер, се надевам дека ќе влезе во составот и ќе го покаже тоа.

Profile  

PostPosted: Fri Feb 26, 2010 8:21 pm 
Super Member

Loomxyfeel^^ wrote:
GjorcePetrovFan wrote:
Nade Trajkovska ne igra ni vo nasava prva liga :shock: ali ne znam niso za nea...od kaj ja iskopaa, znae nekoj da kaze neso za nea??

Ко прво од никаде не ја ископав, таа си постои знам дека играше за Вардар минатата сезона и сега игра во Гевгелија(Гевгелија се спрема за во супер лига и баш сега ќе игра за купот на Македонија) и нема што да кажам јас за неа, знам дека супер игра али треба и вие тоа да го видите јас ја имам видено затоа и напишав дека е супер, се надевам дека ќе влезе во составот и ќе го покаже тоа.

znaci rekov od kaj ja iskopaa, mislev na tie so ja viknale na podgotovki, nikoj ne rece deka ti si ja iskopal...

rekov bilo koj so znae za nea da kaze neso, poso ja ne ja znam...

se izvinuvam sto ne ja pratam tolku mnogu nasava zenska liga :-k #-o :roll:

Profile  

PostPosted: Fri Feb 26, 2010 9:09 pm 
Super Member

GjorcePetrovFan wrote:
Loomxyfeel^^ wrote:
GjorcePetrovFan wrote:

znaci rekov od kaj ja iskopaa, mislev na tie so ja viknale na podgotovki, nikoj ne rece deka ti si ja iskopal...

rekov bilo koj so znae za nea da kaze neso, poso ja ne ja znam...

se izvinuvam sto ne ja pratam tolku mnogu nasava zenska liga :-k #-o :roll:

хаахах за разлика од тебе(шо не ја глеаш нашата женска лига) некој ја гледат пошо ако никој не би ја следел не би имале ни репрезентација лол пошто не треба само да бидат играчи од тимот шо е на врвот туку и некои кој во слаба екипа се покажуаваат супериорни.... се разбираме мислам

Profile  

PostPosted: Sat Apr 24, 2010 1:41 pm 
Regular

Овој викенд е завршницата во Македонскиот куп која се игра во Автокоманда.Полуфиналните натпревари се:
15.00-Леов Бартек-Кале Кичево (Пренос МТВ 3)
17.45-Металург-Гевгелија
Финале(Недела)
17.45-Пренос на МТВ 3

Profile  

PostPosted: Sat Jul 24, 2010 3:13 am 
Rookie

Ocigledno selektorot ne misli deka ima kvalitetni rakometarki vo Leov...Eve go spisokot za sobirot na reprezentacijata...
--------------------------------------------------------------
become taller

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour